Scroll naar beneden voor ons hele overzicht! 


Op zaterdag 15 april 2023 organiseerde Boule'88 een oefentoernooi voor haar 20+ leden en introducees, een mooi moment om zich voor te bereiden op de Koningsdag spelen.

Uiteindelijk streden 12 teams tijdens een zeer gezellig toernooi om de eer.

 

En de winnaars van het 20+ toernooi:

Erwin de Graauw en Annemarie Bouwman! Van harte gefeliciteerd.

 

Op woensdag 3 mei werd de eerste wedstrijd van het Dorpentoernooi gespeeld in Oudleusen tussen de Jeu de bouleverenigingen uit Dalfsen, Lemelerveld en Oudleusen. Per vereniging was er een winnaar.

Van Boule'88 Dalfsen werd Elkhan Agaragimov (midden) de beste speler, gefeliciteerd Elkhan.

 

 

Groot succes 'Gooi maar raak toernooi'

 

Het eerste ‘Gooi maar raak toernooi’ georganiseerd door jeu de boules vereniging Boule’88 voor de basisscholen in Dalfsen, was een groot succes. 

Onder prachtige weersomstandigheden, werd door acht teams fanatiek en sportief gestreden tegen elkaar. Het geheel werd begeleid door de leden van Boule’88.

De eerste prijs is gewonnen door team van de Polhaar: Mink Verhoeven en Lenn Holtman. De tweede en derde prijs was voor de Sjaloom: Melle Stoker en Thomas Hartkamp (2e prijs), Robin Hulleman en Evan Klein (3e prijs). Allemaal van harte gefeliciteerd!

De winnaars kregen uit handen van Marti Brouwer (bestuurslid Boule’88) een beker voor de school en een medaille van henzelf. Namens de gemeente Dalfsen kregen de winnaars een prachtig setje boules ballen uitgereikt.

Boule’88 kijkt tevreden terug op de georganiseerde clinics vorige week en op het toernooi van vandaag woensdag 31 mei 2023. Fred Westers (toernooi commissie Boule’88) hoopt volgend jaar wederom zo’n toernooi te kunnen organiseren met nog meer deelnemers. 

En de trotse winnaars!

 

VIER DORPEN TOERNOOI

Onder prachtige weersomstandigheden speelden zaterdag 3 juni de Jeu de Boules verenigingen uit Dalfsen, Lemelerveld, Oudleusen en Hörstel tegen elkaar op de banen van Boule’88 te Dalfsen. Sinds lange tijd was Hörstel weer van de partij.

Om 13.30 werd door Albert Schutte, voorzitter van Boule’88, de 32 spelers welkom geheten en ging het toernooi van start. Na drie speelrondes, onderbroken door een hapje en een drankje, werden de prijzen door Mike Metselaar, secretaris Boule'88 uitgereikt aan de beste speler per vereniging.

Dit waren:
 vlnr: Hörstel: Heinz Hüppe, Dalfsen: Albert Schutte, Oudleuden: Jan Goos  en voor Lemelerveld: Jan Hendrik Kleinlugtebeld. Allemaal van harte gefeliciteerd!
Daarnaast kregen de spelers uit Hörstel een attentie uitgereikt door Annie Dijkgraaf, bestuurslid Boule’88.

Het eerste Open Dalfser Jeu de Boules toernooi

Op zaterdag 1 juli 2023 werd het eerste Open Dalfser Jeu de Boules toernooi voor tweetallen vanaf 16 jaar georganiseerd. Uiteindelijk schreven 16 teams zich in. Onder vrijwel perfecte weersomstandigheden werd een leuk en gezellig toernooi gehouden. Er was een korte regenbui, maar de geplaatste tent verschafte voldoende onderdak en kon men gelijk van de bbq genieten.

Na drie speelrondes ging de eerste prijs naar Hans Freij en Ina Dijkgraaf, de tweede prijs naar Albert Schutte en Jan Weideman en de derde prijs werd in de wacht gesleept door Jo Bruggeman en Marijke Bruggeman.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

 

 

 


Dorpentoernooi in Lemelerveld 4 juli 2023

 

vanmiddag was de laatste wedstrijd van het Dorpentoernooi tussen de Boulers uit Dalfsen, Lemelerveld en Oudleusen. Tijdens het toernooi in Dalfsen speelden ook boulers uit Hörstel mee.

 

Maar terug naar vandaag, het was weer een goed georganiseerd toernooi waarbij spannende potjes werden gespeeld. Per dorp krijgt de beste speler een prijs:

Eerste werd voor Dalfsen Gholam Rasoul ( ook de allerbeste speler van alle dorpen

Tweede werd Jan Hendrik Kleinlugtebeld uit Lemelerveld en 

derde werd Jan Goos uit Oudleusen.

Van harte gefeliciteerd 

 

 

 

35 jarig jubileum 23 september 2023

 

Op zaterdag 23 september was het feest, we bestaan 35 jaar en het ledenaantal groeit gestaag. Nu 44 leden. Genoeg reden voor een feestje in de molen en natuurlijk samen een potje boulen. De leden en hun partners/genodigden hebben een hele leuke middag gehad en tevens werden de uitslagen bekend gemaakt van de clubcompetitie. En zo haalden we zelfs de krant De Marskramer met een leuk stukje en de uitreiking van de eerste prijs met wisselbeker aan de clubkampioen Gholam Hazrat Rasoul! Goed gedaan Gholam.

De tweede prijs was voor Arend Westerkamp en de derde voor Albert Schutte.

 

 

Op zaterdagmiddag 14 oktober werd het 2e Open Jeu de Boules toernooi gehouden op de banen van Boule'88 te Dalfsen. 

 

Door 12 teams werd gestreden om de eer en de prijzen. Het was een prachtige dag, mooi weer en de organisatie had naast een goed verzorgde bbq gezorgd voor een tent en een brandende houtkachel. Gezelligheid ten top.

 

Kort voor het invallen van de duisternis eindigde de derde en laatste speelronde en werden de prijswinnaars door de voorzitter Albert Schutte bekendgemaakt.

 

De eerste prijs en de wisselbeker waren voor het team bestaande uit Mike Metselaar en Bart Metselaar, de tweede prijs was voor Valérie Estoppey en Jan Mulder en de derde prijs voor Albert Schutte en Jan Wijnhout.

 

Lijkt het je ook  leuk eens mee te komen spelen, kom dan naar de baan op maandagavond om 19.00 uur. Op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag spelen we om 14.00 uur. Wees welkom! Heb je geen boule ballen, die kun je bij ons lenen.